Kawan-Kawan Lain

Thursday, March 8, 2012

Tak Masuk Akal 4#




aku pelik. sapa punya tangan ni? kenapa berdarah? macam mana boleh berdarah? kenapa berdarah nama hisam? sapa hisham? kenapa tangan dia buruk? kenapa kain belakang tu kaler biru? kenapa kawan-kawan? kenapa? sungguh tak masuk akal.


 tapi yang pasti, ini pasti tangan perempuan atau gay. lelaki takkan toreh nama sendiri atas tangan sendiri. 1 lagi, yang pasti, beliau yang menoreh ni bodoh. skil menoreh yang sempurna ini patut diadaptasikan pada pokok-pokok getah supaya dapat meringankan bebanan untuk keluarga. bukan menyusahkan makbapak. sungguh terencat. dah la sudah sedia cacat mental, kini beliau mencacatkan pula fizikal.


sooo....setupid




7 comments:

syairah said...

haha entri post tak bole nak lawak lagi?tp papepon memang tak pikir jauh la itu orang..nauzubillahiminzalik

M' said...

ntah.calarkan tangan dengan nama boifren/gerlfren sangat la tak cool

Shaznina Sofia said...

adoii !! awak nyh lawak laa..
tp bnde nyhh mmg realiti..
one of my friend mmg suka toreh tgn dye beli dye crush.
OMG !! tu menakotkan..

Cat Is Na! said...

grr.. betul skill menoreh yang agak retard!! -..- memang tak berfikiran jauh tu. tapi ayat ko yang gempak.. "so setupid"..< cool bro! grr hakhak

M' said...

shazniza: tu la remaja zaman sekarang.tengok zaman kita dulu,semua molek-molek

cat is na: aku jujur.kalau beliau cacat,aku akan nyatakannya.haha

fnd said...

darah tipu gamaknya

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

haha lawak la.. best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...