Kawan-Kawan Lain

Tuesday, May 22, 2012

Perempuan Mencarut



gambar ni dari Amalina aku ambik dari gugel


dulu laki suka mencarut. sekarang perempuan pun ramai gak. biasa la, peningkatan tamadun di malaysia la katakan. aku ada intebiu orang sikit sebab aku takda benda nak buat selain tido.



ni dari Abang Ganas. kahkah. tengok muka dah tau ganas. aku tak sensored die sebab die ni dari Band Antilogy. aku nak tolong femeskan dia. kehkeh. jgn marah abang ganas. ni page The Antilogy





ini Cabu. baik orangnya. aku selalu main pingpong dengan dia. ayatnya memang selalu pasal nak kawen je. aku intebiu pasal lain, dia cakap pasal nak kawen





ni Sepot. dia ni ketua aku kat tempat belajar. respon die pun baik aje kan? aku cuba api-apikan dia tapi tak boleh. tinggi kesabaran die ni





ini Lan. ala yg main squash dengan Nicol David tu. dia kata boleh dipertimbangkan. 





ni Abang Herbalife. kejenye tak abis-abis promote herbalife. tapi kerja halalkan. apesalahnya. aku suka jawapan dia. simple dan mudah utk dipraktikkan





ini Jij. aku tanya sikit je. ingatkan jawapan die itu je





sekali ade lagi. tak berenti berenti dia ni.





tengok. aku ingat dah stop. sekali ade karangan die nak bagi kat aku. kahkahkah. Jij, aku gurau je. jangan marah yek. kalau ada pilihanraya aku undi kau.





ini Memot. dia takda pendapat. bila aku tanya lagi dia tak reply. mungkin dia sibuk dengan rancangan memasak Chef Riz



ni akak Pin Baju. nama dia unik sebab aku yg rekakan. nasib baik dia sempat betulkan 'buakan' tu kepada 'bukan'. kalau tak memang kene ejek dah ngan aku





ini Cik Blogger kita. pendek je jawapannya. aku tak sensored sebab dia ada blog. korang tekan SINI





dalam banyak banyak jawapan, ni paling menginsafkan aku. aku pun kekadang ade gak sebut sesuatu yg tak disangka dindindindingg...seringkali, mendatangi kita..itukah suratan..atau ahh. dah cukup. insaf-insaf. ini blog KID





ini Abang Wat. babun tu bukan nama dia. aku saja guna gelaran manja dia. Wat tu bukan jerawat tau. aku suka jawapan dia.



nampak tak? ramai tak suka perempuan mencarut. kalau muka cantik tapi mulut longkang pun tak guna.
"eleh Zaim, kalau lelaki mencarut boleh pulak"
entri aku ialah perempuan mencarut. kalau lelaki pegi la carik kat blog lain. kahkah. terima kasih pada yg menjayakan entri aku.












22 comments:

CikMai said...

hahahahaha lawak2 ...

survey rupanya soalan td...huhu... kalau den tahu den bg jwapan mcm retis la...

M' said...

len kali ade lagi.harhar

zuramira said...

haha. jgn mencarut ! nice entry. :)

fasy said...

(Y) :)

M' said...

itu la sebaik baiknye

Asyiqin Haulisah said...

baiklah abam.

M' said...

baik la dedek

nadia said...

Nice,setuju 140%. Tapi, lelaki yang mencarut juga sangat tak cool. Tak nampak ganas/ macho or even hensem langsung bila mencarut. Just saying :)

M' said...

itu betul

ʆαɳɢ said...

boleh jadi wartawan suda ..

[ miSsNanA ] said...

gelak sorang2 bace entri ni..habis orang nyer pergi intebiu ea... bTw entri yang menarik..

Ardini Izzati said...

Tak suka laaa perempuan mencarut. Nampak macam tak senonoh -__-"

M' said...

ʆαɳɢ :ada bakat kan?

missnana: hehe.thanks thanks

ardini: tau takpe

pha is said...

setail giler soal selidik nih.. boleh publish buat jurnal.. hahaha

babycomel said...

perempuan kan lembut, tenang.. buruk benor la kalau mencarut marut ni kn,

haru_maki said...

haha. jij! takle bla.

Allah sendiri cakap, "Hendaklah mereka (hamba-Nya) bercakap perkataan yang lebih baik".

anyway, dengar orang mencarut, tak kisah lelaki ke perempuan, telinga ak pun panas dengar.

M' said...
This comment has been removed by the author.
M' said...

pha is: kehkeh.boleh boleh

babycomel: betul.aku setuju dgn idea tu

bell: bagus ustazah,bagus

emeliena said...

Dah pernah jumpa perempuan dok mencarut. Apa boleh buat, sekadar menggelengkan kepala. HAHA.

cik nAdyYa ツ said...

sejahat-jahat sy .
xdela nak mcarut cm 2
nak ckp kasar ckit pon rase serba salah ..
tp da slalu jumpe perempuan mcarut . ish -__-|"

M' said...

emeliana: tak tumbuk ke? terajang ke?

cak nadyya: haha.ramai kan?

Anonymous said...

ahh kau..kalah main dota mencarut gak..hahaha

-your fu*king housemate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...