Kawan-Kawan Lain

Monday, May 21, 2012

Makcik Lagenda



gambar dan cerita ni aku ambik darik Dunia Kucing salah satu page yg aku suka tengok sebab ada byk kucing. tolak cerita Chelsea menang piala, tolak piala Thomas yg tengah on, kalau umur korang tak cukup nak ngundi, tak payah nak belagak cakap pasal PRU dan cukai. ni aku nak bagitau ni


pada aku makcik ni boleh dianggap legend. sekarang jarang jumpa orang macam ni. lagi-lagi orang darah muda. diorang sibuk nak bertanding jadi perdana menteri. harap-harap makcik ni akan dimurahkan rezekinya. dan kalau aku jumpa makcik ni satu hari nanti, aku nak bagitau dia yang.....


AKU SALUTE DIA.....

I salute you makcik..salute you..


oh baidewei, selain Dunia Kucing, aku suka usha kucing dalam KPK. kalau rasa-rasa stress sebab fail exam ke, putus cinta ke, putus kaki ke, motor kene curik ke, bukak laa page tu tengok gambar kucing. aku kalau bukak tengok, sejuk hati. tak panas macam tengok Nurul Hasifatul Saidatul Hashimatul Saidatul Husna bin Si Polan pakai skirt korea tayang bulu kaki (ni nama rekaan takda kene mengena ngan yg hidup atau mati)


aku dengar lelaki sejati suka kucing. aku bangga dengan statement tu.


4 comments:

Asyiqin Haulisah said...

saya suka lelaki suka kucing. auww auww.

M' said...

aku pun suka perempuan yg suka lelaki yg suka kucing.auw auw

CikMai said...

wow jarang aku jumpa laki suka kucing . salute sama lu brooo... mmg macho abis lahhhh

M' said...

ish.lelaki sejati nii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...