Kawan-Kawan Lain

Saturday, May 26, 2012

Kisah Jamban



entri kali ni mungkin agak tak senonoh sikit. tapi ni satu kepentingan gak. perit doh kalau nak buang air, masuk masuk tengok tak flush, tersumbat, bertakung. puihh.





 ni Mat Sedut. aku panggil dia camni sebab die memang suka menyedut. asap, kentut orang, ketiak sendiri semua dia nak sedut. agaknya tabiat semulajadi kot. sape tau





ni Beruang. die suka menari agogo macam orang hawaii tu. aku dapat tau boxer dia kaler pink. kahkah. jangan sakit hati yg Ber. jawapannya bagus. tapi orang lain yg akan desperate nanti.





ni Dekboyot. kenapa nama dia camtu please jangan tanya. tapi dia ni mmg kuat bertanya. kehkeh. jangan marah Dekboyot. nanti belanja aku eskrem pedelpop yee..






ni Musang. dia pandai menasyid. kehkeh. lek Mus, aku memain je ni. tengok la jawapannya. jujur. baik hati. jarang jumpa rakyat Malaysia yg macam ni. sekurang-kurangnya dia berhati muliaa





ni Abang Pintar. jawapan dia memang genius. aku dengar dia belajar karate kat Oxford. ala unibesiti Kamus tu. murah je. RM10.99. sekarang ni dia belajar silat kat Berlin, Johor.






ni Mat Sumbing. aku taktau apekehal dia ni. 10 minit aku nak paham typing dia. aku pakai google translate bahasa Urdu. dia ni sumbing kot. sumbingnya mungkin dari mulut ke tangan. kahkah. benda yg paling aku nyampah lepas jamban tersumbat adalah orang-orang sepisis mcm ni.



ingat, tandas pun penting tautak. lepas guna tolong la flush ke, ape ke yg patut. kesian la kat orang lain yg tengah tertekan nak melepas tu.


10 comments:

[ miSsNanA ] said...

nasib la ko jamban kan...hehehe :)

Asyiqin Haulisah said...

baiklah saya akan flush dan sental dgn febreze.

KID said...

org akhir tu mmg amek mse nk bce ayat die..kejadahnye la

M' said...

missnana: itu la takdir mereka

asyiqin: pakai la ajax afdlin shauqi

fati: tak boleh salahkan ibu mengandung mahupun cikgu bm utk sepisis sepisis itu

emeliena said...

Hahahaa, takdir seketol jamban. Orang yang guna bahasa macam tuu, memei kita kena ambik masa untuk paham punnn -..-
By the way, lawak entri nih.. Dengan interbiu lagi. Haha

M' said...

hehe.tapi tak meletop mcm sebelum ni

CikZaitul said...

tension jgk pasal jambam ni..

kepentingan hidup tuuuu :)



done follow u..:)
salam kenall.

jum la singgah blog sy ea..


http://ceriazaitul.blogspot.com/

jaakechik said...

mmg byk yg tgglkan 'harta karun'
jenis tak de otak kot!

cik atie said...

eerkkkk, baru nak makan da terbace entri ni.. huk3x...

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

kreatif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...