Kawan-Kawan Lain

Sunday, April 27, 2014

Kebenaran





banyak cerita sains fiksyen tentang nak bunuh semua manusia. alien, beruk-beruk pandai, mother nature, rasaksa sini sana, orang rusia, kuman dan kulapuk, robot robot dan macam macam lain lagi lah yg kita semua pernah tengok. alasan diorang satu aje. manusia ni parasit dan perosak.


parasit akan melekat kat hos atau perumah dan rosakkan hos secara perlahan lahan. terasa sesuatu? manusia melekat kat bumi dan meletupkan sana sini, bina bangunan, buat pencemaran, nuklear, radiasi dan macam macam lagi. sebab tu la alien alien dan seangkatannya nak hapuskan manusia.


lepas tu muncul lah hero yg bagitau manusia boleh berubah dan sebagainya. skrg dah 2014 dan aku tengok tak berubah pun. aku pun buang sampah dalam longkang sampai tersumbat. tu belum lagi si Mail Tempang kampung seberang. malam malam bawak motor laju laju. pastu nak masuk simpang tak bagi signal. terkulat kulat la orang yg nak keluar simpang tu sbb nunggu si Mail tu


aku takda idea. jadi aku merepek aje,


teehee.


5 comments:

Anis Aisyah said...

xD hehehe best baca entry awak

husna zahidi said...

merepek ada makna tersembunyi nih..:p

ain said...

moga teruskan usaha. seronok bace blog awok

ain said...

teruskan usaha anda. seronok baca blog awok

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

human and parasite. not difference at all

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...