Kawan-Kawan Lain

Friday, December 9, 2011

Fanatik

tahniah korea. tahniah aku ucapkan. korang dah berjaya invade 1 dunia dengan style korang.


untung la korea ade peminat fanatik camni. jangan satu mase nanti korang sembah diorang dah le.

aku bukak blog yang hangat sekarang ni. blog budak gigi arnab. tapi aku rase ni bukan entri die. aku ade banyak teori yang aku boleh fikir, yang tauke blog ni bukan budak dalam gambar tu.

tapi malas cakap lebih. nani orang panggil aku detektif kogoro maori conan pulak

aku check sekali imbas je. tapi aku boleh rase yang 90% daripada pengomen-pengomen tu mesti perempuan. kalau 90% pengomen tu lelaki, mesti diorang tu gay. nasib baik bukan.

tahniah korea. tahniah. bravo. korang memang hebat. kebanyakan perempuan tu pakai tudung tapi hampir kesemuanya mencarut. agak memalukan. semata-mata nak bekap korea yang kafir laknat tu.

girls..tak perlu fanatik sangat. tak perlu ghairah sangat. orang-orang korea tu bukan mak bapak korang. takdenye diorang nak hargai korang semua.

dude, tak perlu jadi over sangat. kite ade Izara, Tasha Shilla, Neelofa, Lisa Surihani. tak cukup ke pelakon melayu yang lawa-lawa? takdenye diorang nak belanje kite makan roti canai kat warung pak abu macam member-member kite.

memang le blogger tu cakap agak kasar. tapi takpayah le kasar balek. macam cimpanzi pulak





1 comment:

O_o~SyAhMi~o_O said...

Orang-orang kpop ni memang failed la kalau amik exam kat IPT.....kerana apa?ye la,belum sempat jawab soalan,dah kena tendang keluar dewan exam coz x potong rambut....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...