Kawan-Kawan Lain

Saturday, February 9, 2013

Sibuk Sangat



ni aku jumpa kat fesbuk. heh. kalau tak nampak try tekan gambar tu bagi jelas



macam lama tak apdet. dekat seminggu. aku sibuk kot kat sini. satu minggu tu full dengan belajar. maklumlah nak berjaya. kelas malam satu minggu straight. presentation bersepah tapi takde pulak nak present. test jangan cakap la. bunyi macam banyak kan? padahal dua je.


satu minggu tu boleh la aku sibuk macam menteri kewangan Rusia. tapi main game jangan dilupakan. mujurlah aku ni pemalas dan tak terlibat dgn aktiviti kolej. kalau tak mahunye aku jadi lagi bizi dari biasa. leceh la. 


rasa macam hidup ni pergerakan terbatas pulak. umpama rimau dalam kandang, monyet dalam kandang yg bukan kandang rimau tadi, burung dalam sangkar, ikan dalam akuarium, makcik dalam kaunter pertanyaan dan bangla dalam koc wanita.


hari tu aku ada dengar budak perempuan hodoh ejek perempuan yg agak berisi. kecoh sial si hodoh tu. gemuk tu boleh kurus. kau yang hodoh tu? nak buat pembedahan plastik? mesin yg nak bedah kau tu pun meletop bila nak sentuh muka kau.




4 comments:

Cik Jelly Chan (CJC) said...

konghasam...aku terkejut ....huhu

M' said...

hekhek

Li Destiny said...

Hahaha, ni buat aku suka baca post kau. Terbaeek .

M' said...

heh.thanks bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...