Kawan-Kawan Lain

Wednesday, October 17, 2012

Habis Dah





bangun pagi, tengok matahari berkicauan, burung mula menyinarkan cahayanya, lembu-lembu bangun dari jalan raya, dan jalan mula sesak kat highway sebab orang ramai nak pegi keje. ada yg berkereta perari dan lembubegini. ada juga proton. tak lupa juga yg naik skateboard


langkah je turun katil tengok member tengah setudi utk final. ah sungguh rajin. 9 chapter mampu sumbat dalam kepala otak dalam satu malam. aku? aku dah habis final exam dah wei. kahkah. sekarang nak tunggu masuk sem 4. sekali sekala bosan jugak sebab takda benda yg nak disetudi.


tapi result mcm tak bape nak bagus je. haritu paper last, bukan aku tak boleh buat. boleh. bahkanlakau, aku dpt pakai teknik book syncro. iaitu teknik lahanat yg aku cipta dengan selarikan otak aku dengan setiap muka surat dlm buku teks. tapi dengan syarat, kau kene lupakan subjek subjek lain.


kambing ah. aku tak dpt jawab penuh sebab masa tak cukup. soalan banyak, jalankira panjang macam nak mampos. tapi markah kedaung sikit. tapi ada jugak orang boleh keluar awal. bapak ah pakai saka ape. ah frustnye aku. rasa nak makan aiskrim aje sampai darah tinggi.


aku menyesal sbb tak reti kira laju laju. bukan salah aku. aku memang sakit jiwa dgn nombor.sedihnye rasa


6 comments:

Mahert Stark said...

aku ucapkan tahniah kat kau. kau dah bebas weh. pergilah. terbanglah kau tinggi tinggi.

M' said...

terima kasih orang asing.aku sgt menghargai kata katamu

Mahert Stark said...

saye ni peminat setia blog enchik takkan enchik tak kenal saye. jangan gitu enchik saye bakar rumah enchik kang susah pulak kan

M' said...

maafkan saya ironmakcik hikhik

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

wa im.. ad peminat setia blog.. na jugak.. hehe :D

M' said...

boleh boleh.sume dapat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...