Kawan-Kawan Lain

Sunday, July 1, 2012

Taip Lagi



setiap hari pun mcm hari yg biasa. lepas ucap kesyukuran sebab dpt hidup kat muka bumi ni, gi online kejap. ramai jugak yg nyatakan kesyukuran kat fesbuk. ada jugak yg apdet status yg dia dlm masalah. tapi bila tanya, dia reply "please la jgn tanya".


bukak tv tengok, rancangan Wanita Hari ini. TV ni takda chanel lain selain TV3. layan je la sementara tunggu drama Filipina iaitu MaraClara. petang mcm biasa la. termenung aje mengenang masa depan. nak jadi ahli politik, tak pandai bercakap, nak jadi penyanyi, suara tak sedap, nak masuk masterchef, tak reti masak. ai, susah betul.


nak pegu mengajilah. asyik buang masa je


2 comments:

Outbound di malang said...

Outbound di Malang batu Adventure adalah provider outbound di Malang
servis kami adalah : Outbound Malang , Outbound training di Malang , Training outbound di Malang

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

"please la jgn tanye" tu lawak la.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...